Terima kasih!

Perkataan yang sangat susah nak dikeluarkan , "terima kasih". Kenape ek? Bagi FH la kan , paling susah nak cakap dekat family terutamanya dekat mama dengan babah FH. But why?!

Korang pun ade rase macam tu tak? Mungkin sebab dah biase cakap bahasa omputeh kot kan? "Thanks", senang la. Pernah sekali , FH nak cakap terima kasih dekat someone, tapi tak bnoleh , rase  macam malu gile. Last last , bahasa o puteh tu jugak la yang keluar pon .. Hahahaha!

Memang kalau setakat cakap "thanks" , tak ade rase malu sangat, sebab bahasa inggeris tu tak mendalam? Maybe? Tapi kalau cakap "terima kasih" , memang dalam maksudnye..

Ok, ape yamg FH dah merepek, bagi sesiapa yang same tahap gile dengan FH aje yang boleh faham. Kot? Hehe!

No comments :

Post a Comment

komen la ape ape je.