Turkish Indulgence?



memandangkan my sistar sekarang dah kerja kan ,, so , boleh la FH membodek dia. Ahaks ! sejak dia kerja , sume beday cake dia belikan , bukan kek buase tau , tapi kek secret recipe. daebal !! kan ?

tapi , selalunye kiteorang beli Choclaate Indulgence aje , and ! memang gile-gile sedap. pernah mase tu kiteorang buat beday adik (Alla) dekat kampom (negeri sembilan) , kiteorang beli kek choclate indulgence tu , and ! sekelip mata aje dah habis.

tapi , the story is , mase beday mama ni pulak (semalam - 6 Nov) , onnie kiteorng ni belikan yang lain sikit , iaitu !! Turkish Indulgence ( RM 120) !! tapi , keteorang tak berape gemar lah sebab .... entah la , kenape ek?

Bagi FH la kan , sebab coklat pada bahagian paling bawah kek tu yang sebabkan jadi  --> weird . sebab dia keras , dan ade something macam jelly yang besar... hahahha !

tapi , esok pagi , bangun aje terus carik cake tu lagi ... sebab sedap makan keras keras ... muahahahaha ! ape mende la kan , daripada separuh yang tinggal malam tu , terus habis esoknye ..

haish ! tapi , nak kate aje la kan , yang .............. Choclate Indulgence memang the best !!!

No comments :

Post a Comment

komen la ape ape je.