semakin gila dengan anime !!



ok , seperti yang telah kita ketahui , musim cuti sekolah sudah lama berlanjutan! So , masa pun lama lagi la nak masuk sekolah , so , banyak la masa nak tengok anime kan? hahahaha !

ada 2 perkara yang FH tak puas hati iaitu !!!  anime yang best mesti ada season 2 punye !! eee ... geram betol la , lepas tu season 2 dia bukannya beberapa bulan lepas tu keluar , cenggitu. tapi ! lepas beberapa tahun baru keluar , mampos FH kena tunggu lama cenggitu kan ? haish !

I wonder , kenapa lama sangat nak siapkan anime? someone boleh tolong bagikan tak cara pembikinan anime ni? mungkin hati yang meronta ni boleh tenang sikit kan? ceh , ayat dramatis!

 lepas tu , yang tak puas hatinye lagi , ada pulak time time internet laju , ngan time internet lembab. kalau line FH , masa subuh dengan masa tak ada orang lain guna line baru laju. kalau time semua kaum kerabat diraja ada dekat rumah , memang la tak ada harapan. buat mengamuk jiwa aje tunggu loading yang lama. lepas tu , hang ! tiba-tiba aje berhenti , ape pasal la... haish !

BTW, gambar yang kat atas tu bukan sekadar gambar tau. cerita tu (Ao No Exorcist) gile-gile best ,
tapikan , walaupun semua cerita yang best tu ada manga dorang , dan ada jugak dekat internet, tapi FH tak ada minat la nak baca.. sebabnye , tak ada suara and warna. bosan kan? macam mana la peminat manga tu boleh baca. haish !

FH pernah la jugak baca manga dulu , best , lepas tu try baca lagi lepas sekian lama tengok anime ni , terus jadi bosan .. ape hal ntah. dulu ok aje , sekarang mood dah berubah kot kan?

drama korea pun FH dah lama tinggalkan , kalau ada FH tengok tu , yang paling best antara yang terbest aje la ... hehehe ! banyak la jugak .. tapi , anime diutamakan !! muahahaha !!

sekian , terima kasih.. ---> kerana membaca FH punya post yang agak panjang kononnye ni.. hehe !

No comments :

Post a Comment

komen la ape ape je.