musim cuti sekolah ??!!

haii !! assalamualaikum ...

dah lame gile FH tak update blog yang dah bersawang ni ... haish !
mula-mula buka blog , asyik nak blog aje la ... lepas tu ! bile dah mula tinggalkan blog sebab ade PT3 tahun ni , hehe, mula la lupakan blog kesayanganku ini .. muahahhaha !! ciannye.

ok , berdasarkan tajuk , gemuk merupakan malasah utama FH pada musim cuti sekolah yang panjang gile ni!! kalau dulu boleh la kata asyik
- baca novel / pergi PPAS / blog --> form 1
- tengok drama korea  --> form 2
- form 3?

hehehe !! sebeno benonye memang dah ade rutin dah , iaitu !! jeng jeng jeng .......

TENGOK ANIME !!

keh keh! tapi , the problem is ...... anime ni ni pendek sangat la , ade ke 20 hingga 25 minit aje ceritenye .. memang la pecah rekod FH tengok 25 episode sehari kan ?? lepas tu , cepat pulak la nak tukar tukar ceritenye ...

lepas tu , badan pon dah naik la sebabnye asyik duduk aje la menghadap laptop tu. maklumlah , nak tengok TV cerite sume tak best , nak keluar jumpa kawan , nun jauh kena lintas jalan beso sanon !!

haish ! lepas tu , asyik la kena marah dengan kakak sebab asyik 'muka dia' aje ... itu muka FH la tu .. tak ade la muka lain , lepas tu , kalau dah sampai masanya nanti , 'sape yang buat bagi rosak laptop tu ?' jen jen .. dah tau dah sape punye kerje ..

ha ! pasal anime tu lagi kan? meh nak carite sikit ni , muahahha !! carite nye macam gini ...
anime ni memang sengaje la nak cari pasal .. sebab nye , ade ke patot ade pulak season 2 dia , nak keluar tahun dpean pulak tu , masak je FH tunggu .. kan ?

lepas tu , punye la mengamuk dalam bilik sebab kena tunggu lame , lepas three , FH pon carik la cara , lepas four , FH pon jumpe iaitu !!! baca manga !! muahahahahahha !! hebat tak ? tak hebat ?? huh ! pegi sane lah ...  tapi kan , yang tak best nye lagi , manga tu dah la tak ade warna, suare pon tak ada .. ape pon tara ... so , nak tak nak , kena jugak la la tunggu sampai tahun depan ...

THE END,
luahan hati FH

No comments :

Post a Comment

komen la ape ape je.