apabila telephone potong stim !



hahahah ! tekan gambar kalau nak tau lebih lanjut ...

memandangkan tepon FH pon buat problem yang same , so , inilah jadinye ...
asal bukak internet aje , wait ... wait .... wait ....

hayyyoooooo ...
last , last , give up je lah ...
ye lah , kalau tidak , maunye tercampak tepon tu ! kan ? pernah tak jadi kat korang ? eleh ! mesti pernah punye kan ?
FH punye dah la tepon lame , sebab tu la potong stim tu!
android tak ade , itu tak ade , ini tak ade ... kan ?

sebenarnye FH tak suke sangat bersosial ni , bosan ! kadang - kadang FH pelik jugak , dorang ni tak rase bosan ke ? asyik menghadap skrin aje ! kan ?
heheheheheh !

No comments :

Post a Comment

komen la ape ape je.