Okay ! FH tau raye dah habis..




okay , FH tau raye dah habis kan ??? x pe lah , time raye ni mane ade mase nak cerite nyee ! tu , yang kat atas tu gambar kelas FH ! hahahah ! jamuan raye beb ! meriah gile kelas kiteorang ! huhu ! tahun lepas tak ade pon , sebab pengetua nye lain.. dah dapat yang baru ni , pengetuanye sporting sikit , tu yang best tu.. hehehe ! 

yang my buddies ni plas suke posing melebih , so , camera FH jadi salah satu mangsanya. habis bersepah gambar dalam kamera tu , kih kih ! lepas tu ,tengok balik , gelak sorang sorang .. 

kelas yang lain pon kiteorang ronde ronde jugak , ade yang order pizza lah , yang masak sendiri lah , bawak kek la .. tapi , yang kelakar nye , ade yang guru kelasnye tak masok langsung .. ape la ! cikgu lelaki kan ? biase lah tu ...

itu sahaja laporan pendek daripada saya , FH .. sekian ..

No comments :

Post a Comment

komen la ape ape je.