Trouble lagi .. trouble lagi ..

  Memandangkan FH ade peperiksaan besar tahun ni , FH kena cuba try yang terbaik untuk my mama and my babah .. hehehe !!

hari tu dah ada peperiksaan , macam biase , keputusan kurang memuaskan .. memang tak memuaskan langsung !!! ARGH !! apetah lagi BI .. Cikgu FH tu garang lah ,, tapi dia pandai mengajar .. I respect dia u ollss ,, classmates yang lain pon same jugak.

Cikgu yang lain pelik sebab bila cikgu tu masuk aje semua orang senyap. Hehe ! hebat kan ? ramai cikgu jeles uu .. then , baru tadi dapat paper and keputusannya dah dijangka ! BI kan ?? biase la bagi pelajar tahat FH ni , yang dapat A tu memang hebat. tapi tak ramai pon , 1 , 2 je.

lepas tu , pasal PT3 yang menggantikan PMR buat kiteorang lagi pening! Stressssss !


kena belajar betul betul sebab format dia memang susah .. :( macam mane la agaknye ye ?? harap harap dapat keputusan yang cemerlang .. weee ~~ but , kenapa lah bash kiteorang yang kena test test .. kesian tau kiteorang ... dengan PBS , Periksa , PT3 .. semuanya lain daripada yang dulu .. harap SPM tak tukar lah .. dah letih.

Lepas tu , ade lah soseh soseh mengatakan PBS yang buat tahun lepas  tu tak diambil kira. What ?! punya lah bertungkus lumus nak buat PBS , kononnye nak Band 6 lah kan ??? lepas tu , tak diambil kira pulak .. harap tak ada lah menjadi kenyataan.

#harap dapat buat semua peperiksaan tahun ni !! Doakan FH !! ^_^

No comments :

Post a Comment

komen la ape ape je.