N-E-R-V-O-U-S


aaahhhh !! (jerit dalam hati) sekolah dah nak mula .. ekceli lah kan , bukannye nervous sangat ponnn .. sebab nye dah biase pegi sekolah kan ?? banyak azam yang ditanam uttuk tahun hadapan .. kah kah ! itu pon tengok la kalau menjadi , kalau tak menjadi , kite cuba tahun hadapan , punya hadapan lagi .. kah kah ,, paham kan ? bagus ..

barang sekolah pon dah beli ... sukanye !! rindu kat kengkawan .. : ))) dorang tu rindu aku ke tidak tu .. entah-entah tak rindu langsong .. hah ! lantak pi la .. mase tu ade amik result PBS and result Peperiksaan .. my mama punye lah marah ! sebabnye tak ade 'A' langsung .. and bagi kiteorang memang susah nak dapat A la .. sebabnye terkejut bile tibe-tibe ade perikse .. hadoooii .. setelah sekian lama ade PBS aje .. sampai mimpi pon kertas aje .. kah kah ..

and kite memang terkezut gile bile dapat result .. lain yang dijangke , lain yang keluar ... then . lagi terkezut tengok result Nabiilah .. my prend .. ade ke patot , Math dia 98 , and sains dia 96 .. mak aiii .. ade ke budak sekolah menengah dapat markah macam tu ? biar betik ? kan ??

dia tu memang lah , kalau kiteorang tak tau , mesti rujuk dia .. mesti dia tau punye lah ! punye ! ahaha .. percaye tak .. hebat la dia tu , master .. kah kah .. ye lah sangat ..

my abang lagi lah , mengamok my mama .. result ?! tak payah laa bagitau .. secret recipe je .. mama berleter dengan muka masam .. cian pulak aku tengok my mama tu , so , tahun depan .. I'll my very best .. nak tinggalkan blog .. mungkin 1 minggu sekali aje kan ?? ataupon memang tak bukak langsung ..

memang azam banyak ni tahun depan .. sangat banyak lah .. tapi , kite hanya merancang dan boleh mencuba sedaya upaya .. fighting !!!!  doakan kite ye ???

1 comment :

  1. huhu samalah dik, kena kurangkan berblogging :/ all the best for 2014 ^^

    ReplyDelete

komen la ape ape je.