Hottt !!



Tadi keluar kejap ,, beli barang .. mase bersiap tu .. pergh ! terasa bahangnya dalam rumah .. masuk kereta pulak .. huh !! lega ! sekarang dah nak hujan pulak ! yey yey !! alhamdulillah ..

Ha , cerite pasal tadi .. aku dah beli baju sekolah .. exited beb ! untuk 3 orang , ade la jugak sampai hampir 400 hinggit tu .. barang mahal sekarang ! stokin 3 pasang dah berape belas hinggit dah! belom lagi yang lain , mahunye berpuluh hinggit ..

sian pulak kat mama and babah aku ! sayang mama dengan babah ! Terima Kasih sangat-sangat .. :') kali ni tak terase excited sangat mase beli baju sekolah tu .. sebabnya , dah besar kan ? buat ape nak excited ??

lepas tu , try la makan dekat-dekat dengan The Store tu ,, makanan dia boleh la nak kate sedap .. aku amik ikan keli and adik aku amik siput sedut .. dia punya siput sedut macam dah lama la , tak lalu aku nak makan , tapi ikan keli dia sedap .. nyum !! and , semuanya RM40 hinggit untuk kiteorang 6 orang ..

Lepas tu , yang terkezutnya .. lepas nak masuk kereta tu ... my babah jumpa dia punya prend ! lepas tu , dorang cakap-cakap .. bila my babah masuk kereta , dia kate , kat situ ade makan free .. kedai dia kott , sempena pembukaan kedai tu .. hadooiii , sebelah aje beb .. tak ape la , buka rezeki kiteorang ..


2 comments :

komen la ape ape je.