This is my Mr. Prob !



My first and last Mr. Prob is ,... aku ni bile dapat aje pegang komputer , memang melekat la kat situ .. selagi tak ade orang mintak nak guna komputer , sampai berjam-jam aku on9 .. lepas tu sepatah haram pon aku tak buat ,, ape kah ???

Then , bila mama ajak pergi kenduri pon , tak bangom punye .. menghadap aje .. Ish ! aku sebenarnye tak suke la keluar ni ,.. malas .. nak tukar baju lagi .. pakai tudong laa , dudok kat rumah kan senang , tak ade laa nk kene pakai tudung bagai ..

# Why ha ? aku kan bile nak post something , aku tak banyak idea .. blurrr aje dekat depan komputer ni .. dulu ade aje nk cakap ..

Tak ape laa , that's all .. Bubye !

No comments :

Post a Comment

komen la ape ape je.