Suamiku Encik Perfect 10!


Eh ! sekarang ni memang banyak betul cerite kat TV berdasarkan novel .. mungkin dorang dah tak ade idea dah kott .. ahahaha .. suke hati aku je cakap .. 

tapi banyak daripada novel tu best gile , kalau bace sampai menangis-nangis .. tapi kalau tengok TV tak ade la sangat nak feeling tu ..  sebab bile bace , kite bayangkan muka watak dalam novel tu .. kadang-kadang handsome , comel laa , cantik bagai .. hmm , tu yang suke tu .. 

tapi kalau kerinting , gelap , gigi jongang .. ah ! susah sikit nak bayang .. tak boleh bayangkan sweet .. kalaupun ade karakter macam tu , ending nyee mesti dia jadi cantik .. mesti punye laa .. hahaha ! gerenti .. 


So , sekarang ni , pasal cerite Suamiku Encik Perfect 10! cerite ni dilakonkan oleh Aaron Aziz and Lisa Surihani .. hish ! tak sabar² nak tengok !! Aaaaaaa !! mesti best kan ? cerite Karya Seni semuanye best ! tak terkate beb ! 


mesti tengok tawwww !! muahhahahaha !!

No comments :

Post a Comment

komen la ape ape je.