LLaaaaazzzzzzzyyyyyyyy ..!!!




I feel sooooo lazy .. maybe not .. 

memandangkan esok dah sekolah , so inilah contoh orang yang malas nak sekolah .. ye laa , bile dah cuti lame ni , berat pulok rasenye nak pegi skolah .. asyik novel , novel , novel aje kat rumah tu .. biaselah , ramai kawan yang ade novel terhangat ni .. ehehhee .. 

BTW , keje skolah aku pon tak siap ape-ape pon lagi , baru nak buat .. bile nak print aje , melekat kat komputer , kesian kerje skolah tu eheheh .. dilupakan ..  macam - macam betul lah , presentation laa , PBS lain laa ..huh ! -_- "

Tapi aku i lain sanagt dengan jiran aku tu , Dina .. dari first cuti skolah , sampai ending cuti skolah , pinjam aje buku aku .. tau buku ape ? buku teks beb ! tak ade mase aku nak tangok buku teks cuti-cuti ni .. 



No comments :

Post a Comment

komen la ape ape je.