It's Not Fair ..




You know why ? mesti la korang tak tau .. biau aku bagi tau .. tadi .. ade sekoalh ganti , so datang argh , ape lagi en ? lepas tu , kiteorang kene gabong kelas denga neklas 'A' .. 2 A .. lepas tu , dorang taking over the class ,, smpai budak laki kelas aku pon tak de tmpat nak dudok .. cikgu pon tlong la carikkan kerusi .. ini biar je dudok kat situ .. aku marah gile beb .. lepas tu , cikgu ingat kelas aku ni tak belajar lagi , macam la rendah sngat kelas aku ni .. so , dia kate .. "kamu tak belajar lagi kan ? tengok je laa .." ek eleh .. padahal kiteorang ni lagi teliti belajar daripade dorang , skip skip ..

huh ! memang la tak puas hati ,, dah laa , yng lepas tak usah diingatkan .. (tapi aku ingatkan jugak .. :p)

No comments :

Post a Comment

komen la ape ape je.