Bini aku tomboy ke ??!!




orang kate dekat - dekat periksa ni baca buku sekolah , tapi kiteorang ni sebok bace novel .. ahahaha , lantok pi kat kamu ..  Cerite ni best gile , sangat sangat best .. bestetos ever , muahhahahha !

seriously , cerite die lain daripade yang lain tau tak .. mesti beli tau .. mule - mule aku tengok cover macam tak best je , try bace .. perghh 3 jam bace rase macam sekejap aje .. cerite dia pasal sorang tomboy , comel kot aku bayangkan , tebaek punyeee beb !

Bestnyeee cite ni ... mesti beli , mesti beli ..  :)

No comments :

Post a Comment

komen la ape ape je.