Yey Yey !! Waaaaaaaaaaa ..!! #That is a scream ..

First !

No , pertama ..

What ever laa ..


Okay , aku nak cakap yang aku dah made it !! muhahahahha !!  # gelak jahat ..
you know why ? aku dah berjaya buat band  yang susah gile gile tuu .. actually , bukannye susah sangat ponnn ..

kakak aku ade tolong sikit .. buatkan pergola .. 'ape tu?' nak tau carik kat google .. cantik , .. mule mule tu memang rase tak de harapan nak jadi .. lepas je siap buat rumah , semangat tu naik mendadak .. then , buat la yang lain .. rumah tu je yang susah sikit kott ..

ade gambar , aku amekk .. muahahhahahahahha !!! #gelak baik ,, :3






biau aku bagi tau something ..

cikgu kate .. " Awak punye yang paling cantik " ape lagi , terpegun melihat cikgu sambil memikirkan aku punye projek .. tapi projek ni mesti tak dapat balik.. :((((( omomoooo .. tak best la cam nii ... :'( 
tak ape laa , janji dapat band .. ade harapan laa jugakk .. eheheh .. ^_^


2 comments :

komen la ape ape je.